Home Këshilla të ndryshme 4 hapa për të zbardhur dhëmbët në mënyrë natyrale

4 hapa për të zbardhur dhëmbët në mënyrë natyrale

Pothujase 18% e njerëzve ‘fshehin dhëmbët kur dalin në foto’ dhe duke patur parasysh që dhëmbët janë pjesë e rëndësishme në kulturën tonë, atëherë janë këto 5 metoda për zbardhjen e dhëmbëve.  Pa marrë parasysh se sa shpesh i pastroni dhëmbët, ngjyra e verdhë mbetet pasi të keni pirë kafe, çaj, dhe ose edhe nga pirja e duhanit, transmeton Gazeta Blic.  Pastroni dhëmbët pasi të hani  Mënyra më e mirë, por jo më e lehta është që dhëmbët t’i pastroni menjëherë pasi të jeni udhqyer. Kjo kërkon këmbëngulje dhe diciplinë. Nëse në këtë mënyrë pastroni dhëmbët tuaj me rregull, atëherë pas tre muajsh do të filloni të vëreni ndryshimin.  Soda e bukës  Soda e bukës në mënyrë natyrale zbardh dhëmbët. Miksoni një sasi të vogël të sodës së bukës dhe më pas lani dhëmbët. Me sodë të bukës mund të pastroni dhëmbët më shpesh se 1 herë në jave, ndërsa zbardhjen e dhëmbëve pasi të keni larë dhëmbët me sodë do ta vëreni shumë shpejt.  Vaj kokosi  A është e mundur që me vaj kokosi të pastroni dhëmbët? Kur e mendoni duket e paimagjinuar, por më pas do e hetoni se dhëmbët do të fillojnë të zbardhen shumë shpejt. Dhëmbët me vaj kokosi i lani për 5 minuta, por mos harroni se vaji i kokosit është shumë i shëndetshëm edhe për mishin e dhëmbëve.  Lulështrydhet  E dini që aktorja Catherine Zeta Jones i zbardhon dhëmbët me luleshtrydhe? Kush do ta kishte menduar një gjë të tillë. Ajo thjesht i përdor 4 deri në 5 luleshtrydhe për të pastruar dhëmbët. Luleshtrydhet mund t’i ndrydhni dhe ti përdorni si pastë, ose të fërkoni dhëmbët me luleshtrydhe. Mendohet që kjo metodë funksionon shumë shpejt në zbardhjen e dhëmbëve.Pothujase 18% e njerëzve ‘fshehin dhëmbët kur dalin në foto’ dhe duke patur parasysh që dhëmbët janë pjesë e rëndësishme në kulturën tonë, atëherë janë këto 5 metoda për zbardhjen e dhëmbëve.

Pa marrë parasysh se sa shpesh i pastroni dhëmbët, ngjyra e verdhë mbetet pasi të keni pirë kafe, çaj, dhe ose edhe nga pirja e duhanit, transmeton Gazeta Blic.

Pastroni dhëmbët pasi të hani

Mënyra më e mirë, por jo më e lehta është që dhëmbët t’i pastroni menjëherë pasi të jeni udhqyer. Kjo kërkon këmbëngulje dhe diciplinë. Nëse në këtë mënyrë pastroni dhëmbët tuaj me rregull, atëherë pas tre muajsh do të filloni të vëreni ndryshimin.

Soda e bukës

Soda e bukës në mënyrë natyrale zbardh dhëmbët. Miksoni një sasi të vogël të sodës së bukës dhe më pas lani dhëmbët. Me sodë të bukës mund të pastroni dhëmbët më shpesh se 1 herë në jave, ndërsa zbardhjen e dhëmbëve pasi të keni larë dhëmbët me sodë do ta vëreni shumë shpejt.

Vaj kokosi

A është e mundur që me vaj kokosi të pastroni dhëmbët? Kur e mendoni duket e paimagjinuar, por më pas do e hetoni se dhëmbët do të fillojnë të zbardhen shumë shpejt.
Dhëmbët me vaj kokosi i lani për 5 minuta, por mos harroni se vaji i kokosit është shumë i shëndetshëm edhe për mishin e dhëmbëve.

Lulështrydhet

E dini që aktorja Catherine Zeta Jones i zbardhon dhëmbët me luleshtrydhe? Kush do ta kishte menduar një gjë të tillë. Ajo thjesht i përdor 4 deri në 5 luleshtrydhe për të pastruar dhëmbët. Luleshtrydhet mund t’i ndrydhni dhe ti përdorni si pastë, ose të fërkoni dhëmbët me luleshtrydhe. Mendohet që kjo metodë funksionon shumë shpejt në zbardhjen e dhëmbëve.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...