Home Këshilla Seksuale 5 arsye për të cilat e shmangni seksin

5 arsye për të cilat e shmangni seksin

Shumica e të anketuarve, 81 për qind e tyre janë prononcuar se në disa momente në vitin 2009 kanë qenë të detyruar të arrijnë në një arsye të caktuar për të shmangur seks.

Një mijë të anketuar vulnetarisht kanë zbuluar arsyet për të cilat e shmangui nseksin. Disa nga këto janë me siguri të njohura për shumicën, ndërsa kriza ekonomike për fat nuk ka ndikuar në aktivitetin seksual të të intervistuarve

Cili është justifikimi juaj për seks?

Shumica e të anketuarve, 81 për qind e tyre janë prononcuar se në disa momente në vitin 2009 kanë qenë të detyruar të arrijnë në një arsye të caktuar për të shmangur seks.

Hulumtuesit të anketuarve u kanë lejuar të theksojnë më shumë se një arsye që partneri i tyre ishte mohuar për marrëdhënie seksuale, ndërsa top lista tyre për 5 arsyet duket kështu:

Shumë lodhje ose mungesa e gjumit: 53 për qind
2. Kokëdhimbja dhe problemet tjera shlndetësore: 49 për qind
3. Mungesa e interesit apo disponim i gabuar: 50 për qind
4. Marrja me fëmijët apo obligimeve shtëpiake: 30 për qind
5.Obligimet lidhje me punën: 29 për qind

Kriza ekonomike botërore nuk u gjend në mesin e arsyeve më të popullarizuara, kurse nga gjithsej 595 të anketuarve në vitin 2009 ishin seksualisht aktiv, madje edhe 78 për qind e tyre thanë se recesioni nuk ka pasur ndikim në jetën e tyre seksuale.

Kur vetë seksi është në pyetje, 45 për qind e njerëzve të anketuar kanë zbuluar se ata paraprakisht kanë planifikuar dhe të ndarë kohë për marrëdhënie seksuale, ndërsa 7 për qind e tyre datat I kanë regjistruar në kalendar, ose në celular.

Frymëzoni për eksperimtim në krevat.Këshilla efektive për seks të bollshëm.

Meshkujt më shumë ëndërrojnë për seks, 56 për qind e tyre, për dallim nga femrat, vetëm 19 për qind e tyre mendonin rreth seksit të kundërt.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...