Home Modë & Estetikë 5 tendenca flokësh për këtë sezon

5 tendenca flokësh për këtë sezon

5 tendenca flokësh për këtë sezonPër të gjithë ata që duan të eksperimentojnë, nuk kanë ide dhe i ndjekin trendet më të reja, ju propozojmë 5 modele flokësh për sezonin pranverë-verë
Flokët e kapura me gërshet
Flokët e kapura me gërsheta janë një tendencë e vërtetë këtë sezon. Mund të shtoni edhe ndonjë fjongo, apo aksesor tjetër për zbukurim.

Ngjyra pastel

Ngjyrat pastel e flokëve u dedikohet të gjithë atyre femrave që janë të guximshme dhe kanë vetëbesim, që duan të ndihen të veçanta dhe më ndryshe nga të tjerat, si dhe të tërheqin vëmendjen.

Ngjyra e kuqe

Ato që e dëshirojnë ngjyrën e kuqe do të befasohen pasi ajo sërish rikthehet në skenë, kësaj herë në version pak më të lehtë.

Flokët me onde

Për femrat që preferojnë të jenë glamur, rikthehen sërish në modë modelet e flokëve të viteve të 30-të dhe 60-të. Ky model do t’i bënte femrat të dukeshin më klasike dhe elegante. Flokë të shkurtraSipas stilit të shumë aktoreve holivudiane, këtë verë do të mbahen flokët e shkurtra. Ato u përshtaten fytyrave më linja të buta.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...