5-vjeçarit i shfaqen puçrra misterioze në trup, nëna hyri në Google dhe kuptoi gabimin e mjekut

Ndërsa temperaturat në Tokë po rriten çdo vit e më shumë, numri i insekteve dhe rriqrave rritet bashkë me to.

Sipas një studimi amerikan për shembull, sëmundjet që vijnë nga rriqrat janë trefishuar gjatë 15 viteve të fundit.

Pa marrë parasysh se sa shumë ekspertët na këshillojnë që të veshim pantallona të gjatë dhe bluza me mëngë të gjata, nuk është lehtë që t’i ndjekësh gjithmonë këto këshilla gjatë muajve të nxehtë të verës.