Home Këshilla të ndryshme 6 arsyet pse njerëzit inteligjentë nuk janë të lumtur

6 arsyet pse njerëzit inteligjentë nuk janë të lumtur

6 arsyet pse njerëzit inteligjentë nuk janë të lumtur“Lumturia, te njerëzit inteligjentë, është gjëja më e rrallë që mund të kem njohur”- Kur e ka thënë këtë, Ernest Hemingway, me siguri që ka parë e ka njohur shumë njerëz.

Lumturia është relative dhe subjektive por për shumë njerëz të sukseshëm, të pasurit një familje dhe një karrierë relativisht të mirë, mjafton!

Në raste të tjera, asjgë nuk mund ta sjellë lumturinë dhe ky është kryesisht rasti i njerëzve me inteligjencë mbi mesataren.

Vetmia, mërzia e vazhdueshme e melankolia janë tiparet e tyre por kanë edhe disa karakteristika të tjera:

1. Analizojnë çdo detaj deri në tepri
2. Kanë standarde të larta
3. E kritikojnë veten më shumë se ç’duhet
4. Janë tepër ambicioz
5. Keqkuptohen shpesh
6. Shpesh i zhvillojnë vetë problemet priskologjike

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...