Home Teknologji Internet 6 këshilla që çiftet të mos divorcohen për shkak të Facebook!

6 këshilla që çiftet të mos divorcohen për shkak të Facebook!

Është e pamohueshme që Facebook është bërë një vend takimi.

Janë gjetur lidhje të ndryshme nga njerëzit pa marrë parasysh nëse janë të martuar apo single.A është diçka e bukur rrjeti social Facebook për çiftet e martuar?

Fatkeqsisht shumë lidhje dhe martesa janë shpërbërë nga tundimi i Facebook.Ka shumë çifte që kanë një moshë madhore dhe që janë divorcuar për shkak të Facebook.Këtu jemi ne dhe do ju themi disa sekrete për tju ndihmuar.

Ndiqni këshillat tona:

1. Kurrë mos pranoni miq që nuk i njihni edhe nëse kanë fotografi të keqe.Mos harroni se gruaja juaj mund të jetë “peshku” juaj.

2. Krijoni një ose më shumë adresa të rreme me pseudonime (të cilat nuk korrespodojnë të dhëna reale).Mos vendosni foton tuaj në profil.Bëni bllok gruan tuaj dhe miqtë e saj dhe kështu do të jeni të sigurtë që nuk do zbuloheni.

3. Mos e jepni numrin tuaj të telefonit në Facebook, për arsye të dukshme.

4. Thoni nganjëherë se jeni i martuar, sepse ka shumë femra të martuara që bëjnë të njëjtën gjë si ju.

5. Edhe nëse keni krijuar një lidhje të paligjshme, mos deklaroni të dhënat tuaja.Kjo gjë do jetë sekreti yt.

6. Nëse ju komunikoni me dikë nga kompjuteri i shtëpisë, para se të dilni mos harroni të bëni shkëputjet tuaja, sepse gratë i bëjnë kërkim kompjuterit 100%.

Ne besojmë se do ju ndihmojmë me këshillat tona për të shmangur rreziqet që mund të keni nga Facebook.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...