Home Këshilla Seksuale 7 këshilla për një orgazmë të shumëfishtë

7 këshilla për një orgazmë të shumëfishtë

7 këshilla për një orgazmë të shumëfishtëA ka gjë më të mirë se seksi, që përfundon me një orgazmë? Po, seksi me disa orgazma.

Përpara se të përjetoni diçka të tillë, duhet të keni parasysh të paktën shtatë këshilla:

Shmangni presionin
Sa më shumë tension të keni në trup, aq më e vështirë është të kaloni në orgazëm. Ndaj relaksohuni dhe gëzojuni këtij momenti dhe asaj që do vijë.

Sinjale të buta
Nëse do i thoni partnerit se doni të kaloni orgazma të shumëfishta, atëherë e keni të sigurt dështimin, pasi kjo e shton presionin. Më mirë përdorni gjuhën e trupit dhe lëri gjërat të rrëshqasin.

Kërko për seks solo
Si një ushtrim paraprak, duhet të dini se cilat janë ato pika që ju nxisin drejt orgazmës. Provojeni vetë, duke prekur trupin dhe masturbuar.

Stërvitja e duhur
Bëni pak gjimnastikë për muskujt përpara se të nisni të bëni dashuri. Sidomos duhen bërë disa ushtrime për legenin.

Paraloja
Për të arritur kulmin disa herë, femrat duan kohë. Bëhet fjalë për nxehjen. Prandaj le të zgjasë pak.

Përdorni gojën
Shumë femra vijnë më kollaj përmes seksit oral, sesa gjatë penetrimit. Prandaj kërkoni seks oral nga partneri, por me pauza të vogla. Kështu nxitet eksitimi dhe trupi merr sinjalet e duhura.

Pas seksit, sërish seks
Nëse keni dëshirë të vazhdoni, nuk ndihmon që të largoheni menjëherë ose të bini në gjumë. Vazhdoni me përkëdheljet dhe puthjet, duke kërkuar sërish…

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...