Home Modë & Estetikë A do ta provonit këtë stil flokësh këtë verë?

A do ta provonit këtë stil flokësh këtë verë?

A do ta provonit këtë stil flokësh këtë verë?Përse të mos e provoni këtë stil flokësh? Këtë verë mund të keni prerje hit, ndërkaq flokët nën të edhe ashtu shpejt do t’ju rriten!

Nëse vendosni për këtë prerje, askush nuk është e thënë ta shohë nëse nuk do, por nëse megjithatë dëshironi t’ua tregoni të gjithëve, verës mund të keni stoli të shkëlqyeshme në flokë e cila bëhet shtojcë mode.

Stilet e këtilla (‘nape undercut’), mund të jenë për të gjitha gjatësitë e flokëve, transmeton Telegrafi.

Neve vërtet na kanë pushtuar ngjyra të ndryshme të cilat i kemi gjetur, sepse, edhe pse janë të thjeshta, janë shumë mbresëlënëse.

A do ta provonit këtë stil flokësh këtë verë?

Kemi gjetur vërtet ngjyra të llojllojshme, nga linjat e zakonshme, deri te ato orientale, madje kemi gjetur edhe sosh të cilat janë inspiruar nga natyra. /Telegrafi/

A do ta provonit këtë stil flokësh këtë verë?

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...