Home Këshilla për Prindër A jeni vërtet nje prind i mirë?

A jeni vërtet nje prind i mirë?

A jeni vërtet nje prind i mirë?Nëse ju besoni se jeni një prind i mirë, lexoni pyetjet e mëposhtme dhe kuptoni se a jeni vërtetë i tillë:

1.A jeni duke punuar në menaxhimin e familjes ditë pas dite duke i dhënë prioritet mbi gjithçka tjetër?

2.A keni krijuar një ambient familjar që nxjerr më të mirën nga fëmijët tuaj?

3.A jeni të dy prindërit e barabartë të angazhuar në përkujdesjen e fëmijëve?

4.A keni krijuar një model të prindërimit që nxit suksesin e fëmijës tuaj?

5.A keni krijuar një ambient që garanton ndjenja të sigurisë, vetëbesimit dhe forcës për fëmijët tuaj?

6.A trajtoni secilin fëmijë individualisht duke u munduar që ta bëni të ndihet unik dhe autentik?

Nëse jo, ju po shkatërroni të ardhmen e fëmijës tuaj dhe duhet të filloni të bëni të kundërtën.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Tërhiqeni lëkurën e dorës, do të zbuloni diçka të madhe për shëndetin

Më shumë se gjysma e popullsisë në botë janë të prekur nga dehidratimi, që mund të shkaktojë probleme serioze për shëndetin. Në videon në vijim tregohet sesi mund të kuptoni nëse vuani nga dehidratimi ose jo. Tërhiqeni pjesën e sipërme të lëkurës në njërën dore dhe nëse ajo mblidhet duke krijuar shumë vija dhe shkon në vend me pak vonesë,...