Home Modë & Estetikë Aksesore me tyl

Aksesore me tyl

Aksesore me tylNe moden vjeshte-dimer  2009 -2010 jane aksesoret me tyl.

Aksesoret e ketij sezoni paraqiten te gjitha me tyl dhe me perla te bardhe dhe te zeza kepuce, canta nga Louis Vuitton.

Por kete tendence e kane ndjekur edhe Jimmy Choo apo Christian Louboutin, te cilet nuk i rrezistojne trendit te tylit dhe propozojne kepuce dekolte ne tyl me dekoracione te ndryshme.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...