Home Këshilla të ndryshme Al Capone ka vdekur nga sëmundja që shumë prej jush e keni...

Al Capone ka vdekur nga sëmundja që shumë prej jush e keni (Video)

Sipas specialistit Brian Kessler, nga hipertensioni mund të shkaktohet gjakderdhja në tru, si shkak i infektimit të arterieve që ndodhen në tru. Kjo është një ndër pasojat më të rrezikshme që mund të ndodhin nga hipertensioni.

Al Capone njihet nga të gjithë si shefi i krimit në Çikago, por ndoshta nuk e dini se si ka vdekur ai. Derisa ishte në burg, ai ka pësuar gjakderdhje në tru në moshën 48 vjeçare.

Njerëzit që vuajnë nga hipertensioni, janë tetë herë më të rrezikuar për të pasur gjakderdhje në tru se sa njerëzit me presion normal të gjakut.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...