Amviset me kaq fëmijë janë më të lumturat

amvisetSipas një anketimi të kryer së fundmi, aq më shumë që nënat kanë fëmijë duke u sjellë vërdallë në shtëpi, aq më të lumtura do të jenë.

Anketimi është i pari i llojit të vet, ndërsa ekspertët kanë monitoruar jetët e 558 amvisave dhe nënave që punojnë nga shtëpia.

Ekspertët kanë zbuluar se nënat me katër apo më shumë fëmijë e kanë konsideruar veten si “shumë” apo “tejet” të lumtura.

Një shtëpi e mbushur me fëmijë mund të jetë paksa e frikshme për ju, por siç shkruajnë liderët e këtij anketimi, menaxhimi i katër apo më shumë fëmijëve sjellë vetëm kënaqësi dhe gëzim.