Home Shëndetësi Antibiotikë të rinj janë urgjentisht të nevojshme kundër baktereve

Antibiotikë të rinj janë urgjentisht të nevojshme kundër baktereve

AntibiotikëAntibiotikët e rinj janë urgjentisht të nevojshme kundër baktereve që paraqesin kërcënimin më të madh për shëndetin e njeriut. Kjo është thirrja urgjente që ka bërë OBSH për shkencëtarët për të zhvilluar barna, si dhe për qeveritë për të financuar hulumtimin.

Doktoresha Trish Perl, ka thënë se nëse nuk bëhet diçka sa më shpejt, atëherë njerëzit do të fillojnë të vdesin nga infeksionet e zakonshme.

Pa antibiotikë të efektshëm, çdo operacion do të bëhet më i rrezikshëm.

Për më shumë informacione rreth kësaj dukurie shqetësuese për sferën e mjekësisë, iu ftojmë ta ndiqni storjen e përgatitur nga RTV Dukagjini.

https://www.youtube.com/watch?v=GRPMoVsBinE

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...