Home Teknologji Apple pritet ta kalojë HP

Apple pritet ta kalojë HP

Apple shpreson që në mesin e vitit 2012 të bëhet kompania numër 1 sa i takon kompjuterëve. Ajo pritet të kaloi në këtë garë kompaninë HP.

Për vitin 2011, Apple ka 15% të tregut të kompjuterëve dhe me daljen në treg të iPad-it të ri pritet të risë fitimet.

Ndërsa HP aktualisht zotëron 16% të tregut të kompjuterëve. Vitet e fundit Apple ka rritur ndjeshëm shitjet teknologjike ku nga 9% që kishte më parë tani ka rreth 15%. 11% e fitimeve vijnë vetëm nga teknologjia e kompjuterëve tabletë. Për vitin 2011 përllogaritet se janë shitur 415 milion kompjuterë.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...