Home Shëndetësi Armë universale kundër kancerit të gjirit?

Armë universale kundër kancerit të gjirit?

Shkencëtarët britanikë thonë se një ilaç kundër kancerit të gjirit mund të shndërrohet në një armë universale kundër tumoreve.

Ata kanë zbuluar një mënyrë për të bërë një lloj të pilule për kancerin e gjirit, të efektshëm kundër kancerëve të tjera.

Zbulimet mund të çojnë në një ilaç të ri që mund të tkurrë shumë- ose ndoshta edhe të gjithë- tipet e tumoreve. Përveç kësaj efektet anësore si lodhja dhe të përzierit do të jenë në nivele minimale. Ilaçi i përket grupit PARP inhibitor

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Këto ushqime mund ta shkaktojnë migrenën

Krahas shumë faktorëve, edhe ushqimi ka një ndikim në rritjen e rrezikut nga  migrena, sëmundje kjo e cila është shumë e përhapur. Disa nga ushqimet që e shkaktojnë migrenën janë: Vezët- nëse keni një sistem tretës të ndjeshëm, atëherë duhet të keni kujdes me konsumimin e vezëve. Ato në disa raste mund ta rrisin sasinë e amoniakut, duke e dëmtuar sistemin...