Home Këshilla të ndryshme Aroma e femrave që tërheq meshkujt: Nuk bëhet fjalë për parfum!!

Aroma e femrave që tërheq meshkujt: Nuk bëhet fjalë për parfum!!

Është e vërtetë se meshkujt janë qënie vizuale, por kjo nuk do të thotë se aroma nuk i eksiton ata.

A ju intereson fakti se për çfarë arome kryesisht bëhet fjalë?

Ne nuk mund t’i rezistojmë aromës së bukur të parfumeve dhe nuk dyshojmë se ato kanë një fuqi të madhe joshëse, por hulumtimet tregojnë se meshkujt janë shumë të eksituar nga aroma unike natyrale që lëshon trupi i femrës gjatë periudhës pjellore, përkatësisht nga dita 14-16 e ciklit, transmeton femra.net.

Prandaj, pasi të llogaritni kur janë saktësisht këto ditë tuajat, lëreni parfumin në sirtar dhe lejoni të dashurit tuaj të shijojë erën e trupit tuaj, një aromë mëse unike!

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...