Home Këshilla të ndryshme Arsyeja numër një pse grinden dy partnerë

Arsyeja numër një pse grinden dy partnerë

lekteNëse mendoni se llogaria juaj bankare nuk ka lidhje fare me marrëdhënien tuaj, mendojeni sërisht. Financat janë arsyeja më e shpeshtë që ngjall debatet mes çifteve Amerikane duke  provokuar një situatë të pakëndshme, sipas një sondazhi të ri.

Gjysma e pjesëmarrësve të këtij sondazhi thanë se argumentojnë më tepër nga shpenzimet e pa menduara, ndërsa 32% thanë se shumica e këtyre debateve bazohej rreth kursimeve të pamjaftueshme. Njerëzit stresohen tepër duke menduar për të ardhurat dhe në një farë mënyre kjo sjell dhe stres duke shkaktuar debate të herë pas herëshme.

Por mos u frikësoni në fund të fundit më mirë të argumentoni rreth çdo gjëje se sa të evitoni temën, duke e thelluar më shumë problemin.

55% e e çifteve pranuan se nuk bisedojnë mjaftueshëm sa duhet për financat, dhe tre ndër dhjetë adultë pranuan që gënjejnë pak në lidhje me financat!

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...