Arsyet pse vagina është pjesë e shkëlqyeshme e trupit!

Arsyet pse vagina është pjesë e shkëlqyeshme e trupit!Lexoni se cilat janë arsyet për shkak të të cilave vagjina është pjesë e shkëlqyeshme e trupit dhe diçka që mbase deri tani nuk keni ditur për të…

Vagina ka gjëra të përbashkëta me peshkaqenët. Edhe vaginat, edhe peshkaqenët përmbajnë substancën e njohur si skvilin. Dhe derisa peshkaqenët këtë e kanë në mëlçi, femrat skvilinën e prodhojnë si lubrifikant natyral vagjinal.

E pastron vetveten

Sekrecioni i bardhë të cilin ndonjëherë “e gjeni” në rrobat e brendshme është pikërisht tregues i mënyrës natyrore nëpërmjet së cilës trupi juaj pastrohet nga bakteret dhe qelizat e vdekura, transmeton Telegrafi.

Ndien më shumë kënaqësi seksuale sesa penisi

Në klitoris ndodhen rreth 8,000 përfundime nervore, dyfish më tepër se në kokën e penisit. Orgazma e femrës zgjat më shumë se e mashkullit: deri në 43 sekonda me 25 kontraktime.

Mund ta ndryshojë madhësinë dhe ngjyrën

Madhësia mesatare, përkatësisht, thellësia e vagjinës është nga shtatë deri në dhjetë centimetra, mirëpo kur arrijnë ndjenjën e kënaqësisë mund të zgjerohet 200 për qind! Gjithashtu mund të ndryshojë ngjyrën nga e shndritshmja në të errët gjatë kënaqësisë seksuale apo shtatzënisë.

Mund ta “burgos” penisin

Fenomen tepër i rrallë kur muskujt e komblikut shtrëngohen rreth penisit gjatë seksit dhe nuk mund të lirohen, kështu që vetvetiu nuk e “lirojnë” penisin.

Ka “truprojën” e vet

Qafa e mitrës funksionon si barrierë midis vagjinës dhe mitrës, kështu që kurrë nuk do të mund ta “humbni” tamponin brenda jush!