Home Shëndetësi Aspirina mbronë nga sulmi në zemër

Aspirina mbronë nga sulmi në zemër

Aspirina mbronë nga sulmi në zemërPersona të cilët janë mbi moshën 50-vjeçare, duhet të marrin një dozë të ulët të aspirinës, që t’i mbrojë nga sulmi në zemër.

Ky është një medikadent i cili mendohet se do ti ndihmojë kundër kancerit.

Paneli që e ka ekzaminuar aspirinën, ka gjetur se mund të ndihmojë edhe kundër kancerit në zorrën e trashë.

Ata rekomandojnë përdorimin e përditshëm, tek pacientët që kanë rrezik të lartë për sulm në zemër, por që nuk kanë efekte anësore siç është gjakderdhja.

Aspirina e bën gjakun më pak të “ngjitshëm”, që do të thotë se nuk lejon mpiksje, duke e reduktuar sulmin në zemër.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...