Home Këshilla të ndryshme Banania trajton shumë probleme

Banania trajton shumë probleme

BananiaBananet janë shumë të rëndësishme në përdorimin kundër hemorragjisë cerebrale, po ashtu ato ulin tensionin e lartë, ulin aciditetin e stomakut si dhe ndihmojnë kundër diarresë.

Në qoftë se vuani nga tensioni i lartë duhet të mendoni gjithmonë për këtë frutë tropikale, transmeton “Zeri.info”.

Dielli është ai që ngre tensionin, ndërsa banania bën të kundërtën e tij.

Studimet tregojnë se banania është frutë shumë e pasur me kalium dhe si e tillë ajo ndihmon në uljen e rrezikut të hemorragjisë cerebrale.

“Dy deri tri banane në ditë janë optimale”, thotë David Young, përcjell “Zeri.info”.

Banania mbron stomakun pasi arrin t’i bllokojë bakteret që mund të jenë aktive në të.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...