Home Këshilla të ndryshme Banjë Mesdhetare

Banjë Mesdhetare

Banjë MesdhetareNë vaskë temperatura është 48 gradë, lagështia 60% dhe thithen aromat mesdhetare të livandos dhe agrumeve për dezintoksikim, dekontraktim të muskujve si dhe për ta bërë lëkurën sa më të butë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji?

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht ai është në gjendje që të mposhtë edhe tymin e duhanit. Shumë studime kanë treguar se një fëmijë që ushqehet me gji është më i fortë dhe shanset për t’u prekur nga sëmundjet janë më të pakta. Por...