Home Këshilla për Prindër Bebet ëndërrojne me sy hapur

Bebet ëndërrojne me sy hapur

Të ënderrojnë me sy hapur është një ’aktivitet’ që mund të bëjnë edhe foshnjat e porsalindura, pasi truri i tyre që në ditët e para të jetës krijon ‘lidhjet’e duhura .

Kjo u zbulua nga hulumtuesit e në Imperial College në Londër.

Ky studim është bazuar në skanimin trurin e 70 foshnjave, në faza të ndryshme të rritjes dhe imazhet  kanë gjetur se lidhjet e trurit që mundësojnë këtë aftësi janë formuar tashmë pas një shtatzënie normale.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...