Home Këshilla të ndryshme Besimi, gjithçka që duhet për të qënë e bukur

Besimi, gjithçka që duhet për të qënë e bukur

Besimi, gjithçka që duhet për të qënë e bukurBesimi në vetëvete është arma më e fortë për një femër me të cilin ajo mund të pushtoj boten. Paraqitja femrore, sensuale, atraktive me anë të bukurisë janë tiparet kryesore me të cilët femra bëhet e adhurueshme nga gjinia e kundërt. Prandaj që të jeni në qëndër të vemendjës duhet që në radhë të parë të keni besim tek vetvetja.

Mbi të gjitha, ajo që na bën të ndihemi mirë me veten, të bukur e të sigurt është konfidenca dhe besimi në vetvete. Nëse një grua do të kishte gjithmonë besim në vetvete në mënyrë ‘vjedharake’ por vërtet diplomatike do të kishte vëmendjen mashkullore. Qoftë një vetëbesim që lind prej formimit intelektual, qoftë një ndjesi e brendshme pozitive ndaj vetes, të dyja rastet e përforcojnë faktin. Besimi i një gruaje të shëmtuar ndonjëherë është më rezultativ se vetë imazhi më perfekt. Pikërisht atëherë kur keni tërhequr vëmendje, keni mundësitë më të mira për të ekspozuar vlerat e brendshme që nuk duhet të rrinë aspak të fshehura. Tregohuni të këndshme, empatike, të zgjuara, dhe mbi të gjitha femërore. Me pak fjalë do të jeni thjesht e bukur.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...