Boronica një aleat i shëndetit tonë

Boronica një aleat i shëndetit tonë

Boronica një aleat i shëndetit tonë

Për shkak të vlerave të mëdha ushqyese që përmban, boronica preferohet si njëri nga ushqimet kryesore që duhet ta kemi në dietën ditore, edhe si fryt, por edhe si lëng natyral.

Gjatë studimeve është vërtetuar se boronica ka veti anti kancerogjene, anti inflamatore, ndikon pozitivisht në tru, ndihmon në kujtesë, ka ndikim kundër plakjes, ndihmon në sistemin kardiovaskular duke ndihmuar në stabilizimin e presionit të gjakut dhe vlerave pozitive të kolesterolit.