Home Modë & Estetikë Botoksi i zvogëlon edhe dhimbjet

Botoksi i zvogëlon edhe dhimbjet

Botoksi i zvogëlon edhe dhimbjetPos qe i “drejton rrudhat” , ne baze te një studimi botoksi i zvogëlon edhe dhimbjet.

Njëkohësisht kundërshtarët e kësaj terapie theksojnë se këto injeksione mund te shkaktojnë edhe efekte te dëmshme.

Injeksionet e botoksit përdoren kundër dhimbjeve ne qafe, ne shpine dhe ne koke. Efekti i botoksit zgjate deri ne tre muaj.Mirëpo nëse përdoret nga personat jo profesionale mund te jete helmues.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...