Home Këshilla të ndryshme Brokoli ,ndihmë e madhe në luftimin e kancerit të gjirit

Brokoli ,ndihmë e madhe në luftimin e kancerit të gjirit

Hulumtimet e fundit kane theksuar se substancat,të cilat sekretohen pas konsumimit të brokolit,shndërrohen ne enzima mbrojtëse në indin e gjirit.

Shkencëtarët, ne bashkëpunim me mjekët kishin ndarë molekulën sulforafan duke ua dhënë pacientëve tanimë të diagnostifikuar .Ata gjithashtu besojnë se kjo molekulë ka forcë që trupi I njeriut ta kthejë në një “Armë” te fortë në luftimin e kancerit të gjirit.

Prandaj ,konsumoni brokoli gjithsesi te paktën katër herë në javë, për një vazhdimësi te jetës së shëndoshë..

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Tërhiqeni lëkurën e dorës, do të zbuloni diçka të madhe për shëndetin

Më shumë se gjysma e popullsisë në botë janë të prekur nga dehidratimi, që mund të shkaktojë probleme serioze për shëndetin. Në videon në vijim tregohet sesi mund të kuptoni nëse vuani nga dehidratimi ose jo. Tërhiqeni pjesën e sipërme të lëkurës në njërën dore dhe nëse ajo mblidhet duke krijuar shumë vija dhe shkon në vend me pak vonesë,...