Home Modë & Estetikë Buzë të grimuara me dy ngjyra

Buzë të grimuara me dy ngjyra

A janë në trend buzët e grimuara me dy ngjyra? Këtë herë bëhet fjalë për dy ngjyra të ndryshme buzëkuqi.

Pikërisht për shkak të veçantisë së pamjes së buzëve në dy nuanca të ndryshme, fytyra nuk duron grimin shtesë, pos një vënie e lehtë buzëkuqi dhe pak maskara.

Gjithashtu duhet pasur kujdes se cilat ngjyra nuk bën të përdoren shumë dhe nga cilat nuk duhet kaluar nga njëra në tjetrën, por të jenë në tone të ngjashme.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...