Çaj me banan

Pikë së pari kuron depresionin, tensionin e lartë dhe shërben si furnizues me energji.

Banania është një frut mjaft i preferuar nga të gjithë, i cili ofron një sërë dobish për shëndetin.

Pikë së pari kuron depresionin, tensionin e lartë dhe shërben si furnizues me energji.

Po ashtu një tjetër dobi e bananes, ose më saktë e çajit të saj, është se stimulon gjumin.

Kështu gjithë ata persona që kanë vështirësi në të fjetur apo zgjohen disa herë gjatë natës, duhet ta provojnë një çaj të tillë.

Mjafton që një banane të ndarë në tre katër pjesë, ta vini në një enë me ujë për të zierë për afro dhjetë minuta.

Më tej lëngun e përftuar pijeni si çaj, rreth dy orë para se të bini për të fjetur.

Pasi ta keni provuar, nuk do hiqni më dorë nga një praktikë e tillë.