Home Shëndetësi Çaji i kanellës kundër lodhjes

Çaji i kanellës kundër lodhjes

Çaji i kanellës kundër lodhjesNga vijnë vlerat e tij kundër lodhjes?

Është provuar se kanella, domethënë pluhuri i kanellës, vepron si një nxitës. Ajo konsumohet në rastet e lodhjes ekstreme.

Përgatitja: 2 filxhanë çaj me 15 ml ujë të ftohtë dhe kanellë. Ngroheni këtë përzierje për 15 minuta dhe më pas filtrojeni.

Dozimi: 4 gota në ditë (të nxehtë ose të ftohtë), në orën 8.00, 11.00, 14.00 dhe 17.00 deri sa lodhja të zhduket.

Përfitime të tjera: çaji i kanellës shërben edhe kundër çrregullimeve të tretjes dhe mungesës së oreksit.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...