Home Modë & Estetikë Çantat me lëkurë zvarraniku

Çantat me lëkurë zvarraniku

Praktike dhe të bukura. Ky lloj i çantave është dhe më i shquari në këtë sezon.

Prirja e dizajnerëve të ndryshëm, është përqendruar tek dy llojet e lëkurave të zvarranikëve: gjarpër dhe krokodil.

Duke pasë parasysh se çantat gjarpër apo krokodil janë më të nxehtat për këtë sezon, atëherë nëse bleni një çantë të tillë, do të jeni 100% trendy.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...