Home Udhëtim & Turizëm Cape Town, destinacioni me i mire turistik

Cape Town, destinacioni me i mire turistik

TripAdvisor, siti më i madh në botë për udhëtimet, ka shpallur destinacionet kryesore në botë për turizmin.

Cape Town në Afrikën e Jugut është shpallur nga miliona persona të pyetur nga ana e TripAdvisor, si destinacioni absolut më i mirë për t’u vizituar. Në vendin e dytë të kësaj renditjeje është shpallur Sydney i Asutralisë dhe në vendin e tretë Machu Picchu në Peru.

Klasifikimi vazhdon me vendin e katërt, që mbahet nga Parisi, në vendin e gjashtë ndodhet Rio de Janeiro, Roma ndodhet në vendin e shtatë, Londra në të tetin, Barcelona në të nëntin e kështu me radhë.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...