Celuliti është shenje e inteligjencës se larte

Shkencëtarët thonë se qelizat yndyrë te celulitit ndikojnë acidet që janë të rëndësishme për funksionimin e trurit që përforcon materien gri ne trurin.

Ata gjithashtu shtuan se celuliti është një shenjë për prodhimin e hormoneve femërore dhe pjellshmërisë, pra në zhvillimin e seksualitetit.

Kjo jep një dimension krejt të ri të mendimeve të këqija në lidhje me celulitin, ky studim u botua në revistën Science amerikan.

KËSHILLA TË NGJASHME