Home Këshilla Seksuale Cfarë duan meshkujt në një lidhje

Cfarë duan meshkujt në një lidhje

Edhe pse shumica mendojnë se nuk është ashtu, e vërteta është se meshkujt duan të jenë në lidhje. Për faktin se meshkujt nuk e pranojnë një gjë të tillë, nuk do të thotë se është ashtu.

Për disa prej tyre lidhja është më e nevojshëm se sa për femrat, natyrisht këtu flasim për një lidhje cilësore, e cila tek ai ndikon pozitivisht.

Femrat njihen për nga ajo se duan të flasin hapur rreth emocioneve të tyre, që për disa meshkuj paraqet problem. Por, fakti është se ata duan të jen në lidhje, pa marrë parasysh se çfarë mendoni ju.

Mund të jenë ata që janë

Meshkujt kënaqen në një lidhje në të cilën mund të jenë vetvetja, sidomos atëherë kur gjejnë partneren me të cilën një gjë të tillë munden ta realizojnë, e cila i pranon ashtu si janë. Kënaqen kur pranë vetes kanë dikë që nuk tenton t’i ndryshojë, kur në vend të mangësive vëren përparësitë dhe cilësitë e tija. E gjithë kjo tek ta sjell vetëbesim.

Pranë partnereve që i inspirojnë dëshirojnë të jenë edhe më të mirë

Shumica e meshkujve janë të vetëdijshëm se në një lidhje duhet investuar. Kaur pranë vetes së tyre kanë një partnere, e cila ndikon si inspirim për ta, dëshirojnë të duken më mirë dhe të përparojnë në secilin drejtim të mundshëm… Kur gjenden në një lidhje cilësore, ndihen fitimtarë dhe dëshirojnë të japin gjithçka nga vetja e tyre për të qenë edhe më të mirë.

Kanë kujt t’i gëzohen në fund të ditës

Të jenë në lidhje me një femër që i bën të lumtur për meshkujt është kënaqësi dhe lumturi. I gëzohen secilit moment të cilin do ta kalojnë së bashku. Pas një dite të lodhshme dhe stresuese, e dinë se mbrëmjen do ta kalojnë me personin e dashur dhe kjo u ofron vullnet. Partnerja dhe lidhja ua përkujtojnë se jeta posedon edhe gjëra të bukura.

I lumturon fakti nëse partnereve ua zbukurojnë ditën

Meshkujt bëhen edhe më të lumtur kur munden ta bëjnë dikë të lumtur. Shumica mendojnë se nuk ka ndjenjë më të bukur sesa kur shohin partneren e tyre të buzëqeshur dhe të lumtur, e sidomos nëse meritat për këtë lumturi pikërisht iu shkojnë atyre. Duke e ditur se partnereve munden t’ua zbulojnë ditën, ata ndihen edhe më mirë.

Dhe, në fund seksi!

Për shumë meshkuj seksi është i nevojshëm dhe i rëndësishëm. Nuk dëshirojnë që kjo të kalojë brenda një nate të vetme, por dëshirojnë të jenë në një lidhje stabile, që është pjesë përbërëse e seksit. Lidhja kualitative dhe jeta kualitative seksuale do të thotë se janë të dashur dhe ju duan.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...