Home Modë & Estetikë Çfare është Peeling?

Çfare është Peeling?


Çfare është PeelingEshtë një forme e shpejtuar e eksfiolantit e cila është e përbëre me substanca kimike qe aplikohen ne lekure.

Ne baze te tipit te substances, sipas perqendrimit te tyre dhe te kohes se qendrimit mund te keni demtime te shtreses siperfaqesore te lekures.

Ne praktik lekura e plakur eleminohet, permes ketij trajtimi qe ju ben te dukeni me te reja.

Eshte nje trjatim me substanca kimike, keshtuqe rrezultatet nuk shihen menjehere, sepse lekura e re duhet te kete kohe te riformohet.

Hapat qe sjellin rigjenerimin qelizor jane: shkaterrim te shtresave te demtuara qelizore, rigjenerim te epidermes

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...