Çfarë është Seks i sigurt

Çfarë është Seks i sigurtSeksi sigurt është një term i përgjithshëm që përdoret për të përshkruar metodat për reduktimin mundësia që ju të prekeni nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme, i njohur edhe si infeksion i transmetueshme seksualisht.

Keshillohet me mjete të thjeshta dhe pak strategji, mund të rrisni sigurinë pasakrifikuar jetën tuaj seksuale.

Kjo do të thotë duke përdorur prezervativin ju do te keni nje jete te shendetshme large infeksioneve te transmetueshme.