Home Këshilla Seksuale Cfarë mashkulli keni në krevat

Cfarë mashkulli keni në krevat

Nëse deri tani ende atë nuk e keni zbuluar, numrat mund t’ju ndihmojnë të kuptoni si është partneri juaj në krevat. Disa nga kategoritë janë tigër, ari dembel dhe maçok lajkatues.

Procedura në vijim: shkruani të gjitha zanoret nga emri i partnerit dhe secilit caktoni një numër. A është 1, E është 5, I është 9,O është 6, U është 3.

Nëse shuma është dyshifror, shumoni të dy numrat dhe do të fitoni numrin njëshifror të nevojshëm i cili do të zbulojë atë që ju pret nën çarçafë.

Nëse shuma totale është 1

Partneri/ja juaj është mjaft i zoti në krevat, por të gjitha virtytet e tij do t’i tregojë vetëm nëse ai dëshiron.

Fatkeqësisht, kjo nuk ndodh shpesh. Fraza si ‘Unë jam i lodhur! ose ‘Kam pasur një ditë të vështirë në punë! janë justifikimet që shpesh mund t’i dëgjoni. Herë pas here duhet ta bindni të ketë seks, dhe kur në atë më në fund vjen mos prisni pafundësisht dashnor të butë dhe pasionues.

Nëse shuma totale është 2

Për këtë person, për fat të keq, asnjëherë nuk do të thoni se është dashnor i lindur. Më shumë është vetëm imazh i zbehtë i dashnorit siç do të dëshironit ta keni. I pëlqen të mburret nismat e veta, edhe pse në fakt nuk mendoj ashtu. Nëse ju jeni në gjendje për ta përqendruar vëmendjen e tij mbi veten dhe jeni në gjendje për të zbuluar dhe të zgjuar pasion në të.

Nëse shuma totale është 3

Ky person do seks dhe i përshtatet dikush që është i egër pikërisht si ai. Prezantohet një dashnor që respekton dëshirat e partneres, dhe një romantik i cili e di se si ta josh një grua dhe ta shtyj në kënaqësi. Mbani në mend se sjellja e tij nuk ishte spontane, por edhe e koordinuar sepse jep rezultate!

Nëse shuma totale është partnerit 4

Partneri I cili korrespondon me numrin 4 do të dijë të përpiqet rreth juve, por vetëm në qoftë se me të vërtetë i përshtateni. Në këtë lidhje nuk është i gatshëm të heqë dorë nga seksi, dhe nuk bie në ballë e kokë dhembje dhe disponim të keq.

Nëse shuma totale është 5

Para jush është një njeri shumë simpatik. Ai I di sekretet dhe dëshirat e grave, dhe çmend pas vetëm një kontakt në vend të drejtë. Ndonjëherë nevojitet vetëm shikim përkëdhelës që t’ju çojë në dhomën e gjumit. Mos i parashtroni pyetje se ku I ka mësuar të gjitha aftësitë për shkak se kjo mund të fyejë.

Nëse shuma totale është 6
Prapa këtij numri fshihet tiger i vërtetë, pasionues dhe i ashpër kur njëherë lëshoheni në lojë nën çarçafë mos tentoni të ikni, sepse nuk do të keni sukses. Në rast se ju pëlqen kjo, vetëm përpara, kulm i mirë është i garantuar!

5 ide çfarë të bëni me djaloshin e zhveshur

Nëse shuma totale është 7

Pas këtij numri fshihet mashkulli I cili gjithmonë do t’ju dëgjojë dhe do të ketë mirëkuptim për të gjitha probleme tuaja. Gjithashtu është shumë i vëmendshëm dhe dashnor i butë. Do të kënaqeni në prekjet që pason nga një muzikë romantike dhe qirinj, dhe kur juve do t’u bëjë të gjitha që të ndjeheni si mbretëreshë.

Çfarë nuk duhet gratë të mbajnë në krevat?

Nëse shuma totale është 8

Teta është një numër që tregon pafundësi. Kjo do të thotë që hasur në partner i cili nuk ka masë dhe as kufi. Nëse doni vetëm seks dhe vetëm seks ky është është partneri ideal për ju, përndryshe mund të jetë shumë pak për ju.

Nëse shuma totale është 9

Numri nëntë është shthurje e simbolizuar, dhe për këtë njeri është rruga e jetës është joshja. Ju jeni gjuajtur, gjuetar, dhe ai do të bëjë gjithçka që t’ju kap. Ju do të kënaqeni, por kjo është e gjitha që ky mashkull mund t’ju ofrojë!

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...