Home Këshilla Seksuale Çfarë mendojnë meshkujt kur bëjnë seks

Çfarë mendojnë meshkujt kur bëjnë seks

Nuk është ndonjë sekret i madh se meshkujt gjatë kohës që bëjnë seks meshkujve iu punon truri në kokë aq sa iu punon miku poshtë. Por nuk ka të bej se çfarë mendojnë, ndërsa përse e mendojnë që duhet te të interesojë ty.

Zbulo çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit – dhe kur duhet të merakosesh.

Ejakulimi e parakohshme

Në disa raste kanë merak ne qofte se e kryejnë punën mirë, dhe disa prej tyre kanë taktikat e veta për të qëndruar në zonë. Kur janë në momentin e ejakulimit nervozohen dhe taktikat e tyre i përqendrojnë për të arritur qëllimin e tyre në mënyrë të bukur. Që mos të ejakulojnë para kohe, shumë meshkuj distancojnë vetën e tyre. Dhe sa më shumë që një djalë e do një vajzë shanset janë se, aq më shpejt do arrijë kulmin.

Një ekspert seksi, Brandon Maxwell, krijuesi i “Maxwell Multiple Climax” (orgazëm shumëfishtë ) është një teknike seksuale që lejon meshkujt të arrin pikën e kulmit, thotë se kjo është arsyeja pse meshkujt kur ejakulojnë nuk e shikojnë femrën në sy.

“Djemtë janë krijesa vizuale” thotë Maxwell. “Kur e shofin që goca është e eksituar, mjafton për ata.”

Distanca emocionale që ndihmon meshkujt që të zgjasin ejakulimin gjatë seksit, shpeshherë, e çon në pjesën tjetër të lidhjes. Për shembull, thotë Maxwell, ata meshkuj që flasin shumë, dhe bëjnë kinse nuk e qajnë kokën fare për femra – zakonisht merakosen në qoftë se po e bëjnë punën mirë.

Nuk duan të shqetësojnë vetën, e ndajnë trurin edhe thonë se “po e bej vetëm për vetën time”. Këta tipa mund të zgjasin gjatë në seks, por zakonisht kur femra mëson se ata nuk e plotësojnë emocionalisht, lidhja merr fund.

Femrat e tjera

Edhe një mashkull që është lidhur me femrën më të bukur në tërë botën herë pas herë mundet të mendojë për femra të tjera gjatë seksit. Nuk do të thotë se ai do që të ndahet me ty ose të tradhtoj, por ndonjëherë ata duan variacion edhe kur e kanë ndarë mendjen që duan të jenë vetëm me ty. “Dhe midis një çift të lumtur, mashkulli mendon herë pas herë, për femra të tjera gjatë kohës që bën seks.

Kështu që ai kujton eksperiencat më të mira seksuale, nga 10- 20 vjet më parë. Puna është që mos të harrosh edhe të thërrasësh emrin e tjetrës, prandaj thuaj gjithmonë një fjalë të ëmbël si, zemër. Disa femra shqetësohen kur e dinë që i dashuri është duke menduar për femra të tjera, kjo gjë kuptohet. Për këtë gjë, meshkujt mundohen t’i mbajnë sekret këto mendime.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...