Çfarë ndodh me trupin kur nuk lahemi 2 ditë?

Shumë prej nesh bëjnë dush dy herë në ditë, ndërsa disa të tjerë preferojnë që të lahen më rrallë. Dushi shërben për mbajtjen e trupit të shëndetshëm, përveçse aromës së këndshme që do të kemi.

Ja disa raste të çuditshme që ndodhin kur nuk bëni dush dy herë në ditë:
-Mund të sëmureni nga bakteriet dhe viruset nëse nuk bëni dush për të paktën 2 ditë, pasi trupi juaj aktivizon disa bakterie shumë të dëmshme.

-Bakteriet dhe infeksionet mund të shkaktojnë infeksione në lëkurë.
-Aromë jo të mirë
-Lëkura formon shenja dhe njolla, si pasojë e dehidratimit
-Fytyra juaj do të mbushet me akne.