Çfarë nëse ju dhemb fyti dhe nuk mund të gëlltitni

Barnat e zakonshëm për shqetësimin e këtillë mos i merrni gjatë shtatzënisë. Tabletat për fyt të cilat mbahen në gojë si sheqerka duhet të shmangen.

Në vend të tabletave për fyt të cilat mbahen në gojë si sheqerka, duhet të përgatitni çaj nga sherbela, që duhet ta bëni gargarë disa herë në ditë.

Mund të përdorni edhe mbështjellësit e jashtëm të patates së zier. Pataten e zier në lëvore, ndajeni, vendoseni në një leckë të kuzhinës dhe me të lidheni rreth qafës, ndërsa mbi të vendosni edhe një shall tjetër.