Çfarë pëlqejnë femrat te një mashkull?

Çfarë pëlqejnë femrat te një mashkullNëse ende jeni duke menduar si ta bëni një femër të qeshet, tani do ta kuptoni se çka duhet të bëni. E tëra që ju duhet është vetëbesimi dhe pak praktikë.

Bëhuni gazmor! 
Qeshni dhe kënaquni tërë kohën. Mundohuni të shihni anën pozitive të gjërave. Kur ju qeshni, bota qesh me ju, dhe madje mund edhe t’ju pëlqejë.

Mbani një qëndrim pozitiv! 
Bëhuni optimist! Nuk mund t’i bëni femrat të qeshin, nëse nuk jeni në gjendje të shihni anën pozitive të çdo gjëje.

Kërkoni falje! 
Nëse ndonjëherë e teproni dhe ajo ofendohet pa dashje, ju duhet të mbani në mend të kërkoni falje, përndryshe do të mbeteni si një person i pasjellshëm.

Ngacmojeni atë! 
Ngacmimi është mënyra më e mirë për ta bërë atë të qeshë. Sapo ta njihni atë dhe kaloni disa minuta në bisedë, mundohuni ta vini poshtë në lidhje me diçka, për të cilën ajo është shumë e bindur. Sapo ta kuptojë që jeni duke bërë shaka, ajo do të qeshë me zemër.

Bëhu vetvetja! 
Mundohuni të jeni qesharak, pa e humbur esencën e asaj që ju jeni. Të gjithë kemi mënyrat tona të të qenit qesharak. Mund të duket diçka e komplikuar, por me kohë ju do të jeni në gjendje ta bëni për vete këdo që dëshironi.

Burimi: Telegrafi.com