Home Këshilla Seksuale Çfarë shije ka penisi juaj?

Çfarë shije ka penisi juaj?

Çfarë shije ka penisi juaj?Vajzat e kanë përshkruar organin gjenital të partnerit të tyre në mënyrë ilustrative. Në rast se keni pyetur ndonjëherë se çfarë shije ka penisi dhe si e perceptojnë vajzat, në vazhdim do të kenë përgjigjen.Mbase edhe më shumë seç keni kërkuar, transmeton Telegrafi.

Suxhuk i tymosur
Duket tepër mirë dhe është e vërtetë, mirëpo përfundimisht e ndiej shijen e penisit të të dashurit tim sikur të ishte suxhuk kërcëllues në skara – Jessica, 24

Shurupi dhe shiu
Tre muajt e parë të lidhjes sonë, sa herë që ia kam lëpirë të dashurit tim, më është kujtuar vera kur i kam pasur 13 vjet dhe isha e sëmurë. Më është dashur patjetër të pija një shurup të çuditshëm, mirëpo edhe penisi i tij ka shije të ngjashme. E po nuk e kisha kuptuar që problemi ishte tek sapuni të cilin e përdorte. Tani ka shijen e shiut dhe kjo është mrekulli – Medi, 20

Ketri
Çdoherë kur ia lëpij testiset të dashurit tim, më kujtohet ketri të cilin e kam pasur kur kam qenë fëmijë, derisa një natë nuk iku – Sandra, 21

Kumbulla e lëngshme
I dashuri im nuk ha pemë, por penisi i tij ka shijen sikur të ishte kumbull e pjekur. Kur ejakulon, kam ndjenjën sikur përpij proteina me aromë pemësh – Ema, 23

Nënsqetulla
Njëherë ia kam lëpirë nënsqetullën mikeshës sime më të mirë, dhe pikërisht shije të tillë ka edhe penisi i të dashurit tim – Kylie 21

Palestra
Kam një lidhje me sportistin më të popullarizuar të shkollës sime. Nëse i marr erë dorës sime pasi ta kem prekur, kundërmon pikërisht aromë të tillë: pjesërisht të palestrës, pjesërisht të zhveshtores me aromën e peshqirit të lagur me djersë – Natasha 29

Bari i kositur
E dini atë aromën e barit të freskët të kositur i cili mbush ajrin veror? Pikërisht shije të tillë ka penisi i të dashurit tim – Kate 25

Shputat
I dashuri im është i pastër. Bën dush dy herë në ditë, mirëpo penisi i tij megjithatë ka shije si të shputave të ndotura – Meri 34

Stalla
Penisi i të dashurit tim ka shijen e stallës, gjë që është mirë, sepse lëpirja gjithmonë ma kujton shtëpinë – Pamela 28

Lëkura e dorës nga ana tjetër e bërrylit
Ndonjëherë i marr erë asaj pjese të dorës, sepse liron aromë penisi të të dashurit tim. Ndonjëherë kur askush nuk na vëren, ia lëpij atë pjesë të dorës – Rori, 25
/Telegrafi/

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...