Home Këshilla Seksuale Çfare tregon sjellja e tij pas seksit!

Çfare tregon sjellja e tij pas seksit!

Çfare tregon sjellja e tij pas seksit!Po e se nuk jeni të sigurta çka do të thotë sjellja e tij pas seksit, lexoni këto këshilla për dekodimin e qëndrimit të tij pas një nate të zjarrtë.

Ajo që meshkujt bëjnë pas seksit, mund të thotë shumë çka lidhur me ta, por edhe për marrëdhënien tuaj të ardhshme,

Mbërthen duart dhe këmbët rreth teje
Ai është i preokupuar me ty, gjë që është super, mirëpo vetëm nëse edhe ti ndien njësoj për të. Në të kundërtën ai do të jetë vetëm imponues.

Të përqafon dhe të puth në ballë
Ai është shumë i kënaqur me atë që pikërisht ka ndodhur dhe nuk ndien ndonjë impuls të papritur që të ikë. Duket se te tipi i këtillë nuk ekziston fobia nga intimiteti.

Ai ik
Ashtu siç ik nga banesa jote, po ashtu do të shkojë edhe nga jeta jote. Ka marrë atë që ka dëshiruar dhe tani dëshiron të vazhdojë aktivitetet e lira.

Fle gjumë
Ndonjëherë arsye për këtë është vetëm puna e kryer mirë dhe lodhja, por ndonjëherë edhe mosgatishmëria për hapje emocionale, andaj kështu është më së lehtë të shmangen mundësitë e pakënaqësive.

Fillon të të puthë dhe të të përkëdhelë
Keni pushuar pak dhe jeni këndellur, dhe tani është koha për rundin e dytë, po ashtu të mirë.

Shkon për të blerë akullore
Sepse akullorja është ajo që ke dashur, e pra e gjithë ajo që mund të të themi është: mbajeni!

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar koronavirusin, dhe të mos e keni kuptuar!

Është e mundshme që coronavirusin, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar duke qëndruar në këmbë. Ekspertët theksojnë që ekziston mundësia që disa persona janë shëruar nga coronavirusi edhe përpara se të ktë nisur epidemia zyrtarisht. Nëse keni pasur forma të buta të këtyre simptomave, me siguri e keni kaluar sëmundjen me sukses. Hulumtimi i realizuar...