Cilat janë dobitë e kafesë në locione

maskeKa disa arsye mjaft bindëse përse kafeja duhet të jetë përbërësi kryesor me të cilin duhet të trajtoni lëkuren e fytyrës tuaj.

Në radhë të parë kafeja është një përbërës që gjindet në shtëpinë e cdo njërit nga ju, prandaj dhe nuk do t’ju duhet të shkoni menjëherë në dyqan t’a blini atë. Thjesht mund të përdorni atë që keni në shtëpi. Ju mund të shoqëroni një kafe të ëmbël së bashku me produkte kozmetike, kafeja është një përbërës shumë i mirë e cila ju ndihmon të pastroni poret e lëkures duke hequr gjithë pluhurat e akomuluar gjatë ditës.

Gjithashtu, ju mund të miksoni kafenë me përbërës të tjerë për të arritur një rezultat edhe më të mirë. Kafeja është përbërësi që ngjesh lëkuren, nxit qarkullimin e gjakut në vena, është një trajtues aromatik për sistemin tuaj nervor, si dhe është i pasur me anti-oksidant.