Home Këshilla të ndryshme Cili është gjoksi perfekt?

Cili është gjoksi perfekt?

Cili është gjoksi perfekt?Një mjek britanik thotë se ka zbuluar formulën për një gjoks perfekt.

Sipas Patrick Mallucci, 45 përqind e volumit të gjoksit duhet të jetë sipër thithkës dhe 55 përqind duhet të jetë poshtë.

Për të arritur në këtë përfundim, ai është bazuar në gjoksin e mbi 100 femrave, që pozojnë topless në faqen tre të gazetës britanike “Sun”.

Rezultatet do të përdoren sidomos në kirurgjinë estetike, për të rindërtuar gjokset pas tumoreve, etj.

Ka nga ato gra që zgjedhin gjatë operacioneve të gjoksit një formë të gabuar.

“Tani mund t’u tregojmë grave se cili është gjoksi i duhur,” tha Malluçi.

Një softuer, që përdor imazhe tredimensionale, do të ndihmojë kirurgët në punën e tyre.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...