Home Modë & Estetikë Cili është sekreti i buzëve perfekte?

Cili është sekreti i buzëve perfekte?

buzetNë varësi të shumë selfie-ve, shkencëtarët kanë gjetur sekretin se cfarë i bën buzët të duken më tërheqëse.

Studimi zbuloi se të kesh buzë të plota është e rëndësishme, por femrat që kanë buzën e poshtme më të trashë se buzën e sipërme sjell pamje më të ëmbël në fotografi.

Studimet u bënë pasi femrat kërkuan mënyra që të kenë selfie të përkyera. Ndër to u zbulua se nëse duan që të kenë një fotografi të bukur, atëherë duhet të pozicionojnë buzët në mënyrë që ajo e poshtmja të dale 2 herë më e trashë se ajo e sipërmja.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen e rreth gjysmë milion grave dhe burrave anglezë të moshës 40 deri 69 vjeç ka treguar se dietat me bazë mishin e kuq shtojnë me...