Home Këshilla Seksuale Cili shtet është më i forti në seks?

Cili shtet është më i forti në seks?

Ndoshta shumë herë mund ta keni pyetur veten se meshkujt e cilit shtet janë më të mirët për seks. Deri më tani kanë ekzistuar mendime për italianët dhe francezët.

Por, sipas një studimi durex.com tregon se shteti më i fortë për seks është Nigeria.Sipas këtij studimi, niegrianët janë të aftë që të kryejnë seks mesatarisht 24 minuta.

Në vendin e dytë renditen grekët, të cilët mund të kryejnë 22.3 minuta seks rresht.Në vendin e tretë është Meksika me 22.1 minuta, më pas vjen Brazlili me 21.4, Italia me 20.4, Afrika e jugut me 20, Kina dhe Malajzia me 19.9 etj.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...