Çokollata e zezë ndihmon në uljen e tensionit

Çokollata e zezë ndihmon në uljen e tensionitKura popullore ka treguar se çokollata e zezë është diçka e mirë për zemrën. Ajo ndihmon në forcimin e arterieve tek ata që pinë cigare dhe ka me shumë antioksidues në një gram se një gotë verë, çaj apo dredhëzat.

Studimi i fundit për çokollatën tregon se çokollata e zezë mund të jetë më e mirë nga ç’mendohet dhe disa mund të hanë çokollatë për arsye mjekësore.

Po të hash çokollatë të zezë për çdo ditë nga pak mund të ndihmojë edhe në uljen e tensionit të gjakut.