Çokollata për humbje peshe

Çokollata për humbje pesheÇokollata quhet Lola, ndërsa përmban kimikalie të cilat e zvogëlojnë ndjenjën e urisë. Shija e çokollatës për humbje të peshës është e pasur dhe e shijshme sikurse çokollata e thjeshtë.

E vetmja mangësi e çokollatës Lola është pamja e saj. Në të vërtetë, ngjyra nuk është sikurse ajo e çokollatës së thjeshtë, sepse në të shihet gjurma e ngjyrës së gjelbër, ndërsa kjo është përbërja që ndihmon në humbjen e peshës.

Super-çokollatën e kanë shpikur studiuesit spanjollë, të cilët thonë se çokollata e pengon ngrënien e tepërt, sepse e jep ndjenjën e ngopjes.

Ata theksojnë se ajo ka përbërje të forta antioksiduese.

Lola nuk përmban kolesterol, ndërsa është e mirë edhe për tretje, sepse e nxit metabolizmin. Bëhet fjalë për çokollatë njëqind për qind natyrale, e cila është bërë nga kakao nga Peruja dhe Sanra Domingo. Siç është paralajmëruar, çokollata qysh për Krishtlindje do të jetë në shitje.