Home Këshilla të ndryshme Çrregullimet me ereksionin

Çrregullimet me ereksionin

Sipas njëzbulimi të zhvilluar në SHBA ka pohuar se meshkujt e prekur nga çrregullimet me ereksionin kanë 40% rrezik më të madh për sulme në zemër, në tru dhe çrregullime tjera kardiovaskulare.

Hulumtimi i zhvilluara në New England Research Institutes, të cilat janë publikuar në Journal of the American College of Cardiology, kanë analizuar 1057 persona të moshës nga 40 deri në 70 vjeçare, të cilët janë përcjellë për 12 vite.

Sipase shkencëtarët thuhet  se informacioni rreth çrregullimeve erektile te pacientët, mund të jetë po aq frytdhënës për mjekët në identifikimin e pranisë së sëmundjeve kardiovaskulare sa edhe niveli i lartë i kolesterolit në gjak dhe tensioni i rritur i gjakut.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...