Home Modë & Estetikë How to Cut Perfect Side Swept Bangs at Home

How to Cut Perfect Side Swept Bangs at Home

How to Cut Perfect Side Swept Bangs at HomeMe balluket mund të bëjnë ndryshimet ndër më të lehta të frizurës për të cilën vendosin femrat, ndërkaq arsyeja e saj është që rritja e tyre shihet për një kohë shumë të shkurtër, andaj nëse keni bërë gabim në zgjedhjen e ballukes mund ta përmirësoni shpejt.

Kur femra është e pakënaqur, gjënë e parë që bën e ndryshon frizurën. Nëse flokët ju janë shenjë juaja dalluese, nuk është e domosdoshme të ndryshoni komplet pamjen e tyre, mjafton që vetëm të merreni me balluket dhe do të jeni të kënaqura.

Grimerja e njohur, Kamila Bravo, është marrë me këshillat për shkurtimin e ballukeve në shtëpi dhe ka vendosur videon në Instagram në mënyrë që të gjithave t’ua bëjë të qartë që për pamjen e tyre mund të kujdesen edhe vetë.

https://www.youtube.com/watch?v=G-4rQmE8MJs

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pse duhet t’i konsumojmë hithrat?

Hithra rekomandohet për trajtimin e disa sëmundjeve dhe është një nga bimët natyrale medicinale më të zakonshme. Hithrat që rriten dhe nisin të lulëzojnë nga stina e pranverës e deri në vjeshtë janë shumë të dobishme për shëndetin e përgjithshëm. Po ashtu, nëse nuk e keni ditur, hithra përdoret edhe për masazh kundër dhimbjeve reumatike, gjë që nisi të përdorej fillimisht...